skip to Main Content

Programma 5 en 6 april 2017

Het thema Werk&Mantelzorg leeft in Limburg! Het enthousiasme is zo groot, dat we een tourprogramma voor 2 dagen hebben samengesteld. De Werk&Mantelzorg Buzz on tour bezoekt wel 5 plaatsen. We zetten buzzhaltes neer in Horst, Panningen, Horn, Reuver en Venlo. Tot slot vindt er een groot FAM Werk&Mantelzorg congres plaats bij Océ Technologies in Venlo. Dit congres inspireert, activeert en verbindt veel verschillende Limburgse organisaties. Laten we er met z´n allen voor te zorgen dat heel Limburg mantelzorgvriendelijker wordt!

woensdag 5 april

08.30 – 10.30u  gemeente Peel en Maas, Bakkerij Broekmans te Panningen

12.00 – 13.30u   gemeente Leudal bij Proteion Heythuyserweg 21 te Horn

 

Het was een mooie dag in Panningen en Horn. Goede sfeer en heel veel energie om meer werkgevers te enthousiasmeren om mantelzorgvriendelijk te gaan werken. In Panningen bij Bakkerij Broekmans zijn meerdere stok(broden) doorgegeven en in Horn zijn drie ambitieuze uitdagingen ingeblikt. Lees er meer over in onderstaande posts.

 

donderdag 6 april

08.30 – 10.30u  gemeente Beesel, Dr. Poelsstraat 6 Reuver

11.30 – 13.30u   gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 7 Horst

14.30 – 16.00u   gemeente Venlo, VieCuri Medisch Centrum

16.30 – 17.30u   Océ Technologies, Van der Grintenstraat 1 Venlo

18.00 – 19.00u  Workshop ‘Mantelzorgviendelijk personeelbeleid, ontwikkelingen op de werkvloer’ door Lenette van Tienhoven, adviseur stichting Werk&Mantelzorg.

 

Neem deel aan het FAM! congres!

De workshop van Lenette is onderdeel van het FAM! Werk&Mantelzorg congres dat plaatsvindt bij Océ Technologies. Klik op de info button voor meer informatie.

Hoe meer mensen, hoe meer gesprekken, hoe meer buzz!
Ook geïnteresseerd om mee te doen? Laat het ons horen!

Info FAM! congres

Kies een workshop

congres werk en mantelzorg

We Zijn In Horst!

We zijn in Horst!

Gemeentesecretaris Hans van der Noordt Gemeente Horst aan de Maas zet het thema Werk&Mantelzorg in de volgende versnelling. De meest mantelzorgvriendelijke…

Lees meer
Workshop W&M Op FAM! Congres

Workshop W&M op FAM! congres

Tijdens het FAM! congres 'Mantelzorgvriendelijk werkgeverschap een win-win situatie' op 6 april 2017 in Venlo verzorgt onze Lenette een inspirerende…

Lees meer
Back To Top
X