skip to Main Content

Werk combineren met mantelzorg, het is de normaalste zaak van de wereld! Toch wordt er weinig over gesproken. En daar gaat de Mooi Maasvallei samen met de ‘Werk&Mantelzorg Buzz on tour’ iets aan doen! Want alleen als we dit belangrijke, actuele thema op de werkvloer bespreekbaar maken, kunnen we werk en zorg beter op elkaar afstemmen.

Op vrijdag 18 mei 2018 bezoekt  de ‘Werk&Mantelzorg Buzz on Tour’ het Land van Cuijk en de Mooi Maasvallei in Noord-Brabant. Zien we u daar?

Programma vrijdag 18 mei 2018

12.00-13.00u  Reguliere vergadering MooiMaasvallei in de Buzz
13.00-13.45u   Ronde tafelgesprek MooiMaasvallei met lunch in de Buzz
In gesprek met werkgevers, leidinggevenden, werkende mantelzorgers. Marel en Weemen Web-Print-Promo  zijn aan de slag gegaan met mantelzorgvriendelijk werken en delen hun ervaringen.

14.00  Plenaire aftrap Buzz on Tour (deelnemers MooiMaasvallei en genodigden)  Werk&Mantelzorg debat met wethouder Jos Raemaekers van Sint Anthonis, Wim Gort directeur van Synthese, werkende mantelzorger, directeur Anton de Weerd van Marel.

14.30-15.15  Workshops door Marel, Weemen en Wim Gort & Jeroen Rovers.

15.15  Uitreiking Erkenning aan Marel en Weemen en tekenen intentieverklaringen door werkgevers binnen de Mooi Maasvallei.

15.30  Netwerkborrel, informele afsluiting

 

Hoe meer mensen, hoe meer gesprekken, hoe meer Buzz en hoe groter de kans dat heel NL mantelzorgvriendelijk wordt!

Hoe meer mensen, hoe meer gesprekken, hoe meer buzz!

Back To Top
X