skip to Main Content

We starten onze tour op de Dag van de Mantelzorg 2016 bij de gemeente Utrecht. De gemeente Utrecht ontvangt die dag de erkenning voor mantelzorgvriendelijk beleid en stimuleert ook andere bedrijven en organisaties om mantelzorgvriendelijk te gaan werken.

Programma Amersfoort 2 november 2017

We starten rond 08.30 uur met ontbijt en heerlijke koffie bij het stadhuis van Amersfoort. Daarna rijdt de bus naar het Meander Medisch Centrum waar het programma rond 12.00u start. Het volledige programma volgt snel…

 

08.00-10.00u Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1

Tafelgesprek Hoe zetten we werk en mantelzorg in de 2e versnelling in Amersfoort? met wethouder, leidinggevenden en werkende mantelzorgers.

Collega’s van de gemeente Amersfoort zijn van harte welkom om mee te denken en praten. Alle goede ideeën verzamelen we in de ideeënbuzz! Kom je een vers gezette kop koffie halen met wat lekkers erbij?

 

12.00-14.00u Meander Medisch Centrum, Maatweg 3  Amersfoort

 

Programma Utrecht 10 november 2016

10.00u Start campagne met Liesbeth Hoogendijk (directeur Stichting Werk&Mantelzorg) en Kees Diepeveen (wethouder WMO).

10.15u Kennismaken met de Werk&Mantelzorg Buzz, koffie en iets lekkers. Napraten, inspiratie opdoen en ervaringen uitwisselen!

11.00u Buzz vertrekt naar volgende bestemming…

U bent van harte welkom bij de kick-off van de Werk&Mantelzorg Buzz on tour. De W&M Buzz staat van 10.00-11.00u bij de buzzhalte achter het oude stadhuis van Utrecht, Korte Minrebroederstraat.

Hoe meer mensen, hoe meer gesprekken, hoe meer buzz!

Buzz 2 Nov Naar Amersfoort!

Buzz 2 nov naar Amersfoort!

Beleef begin november van alles rondom het thema Werk&Mantelzorg in Amersfoort! Theater, workshops, gesprekken, leuke en interessante activiteiten en natuurlijk…

Lees meer
Back To Top
X