Op donderdag 28 september 2017 bezoekt de Werk&Mantelzorg Buzz on Tour de BAR-gemeenten: Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. De drie gemeenten ontvangen die dag de Erkenning voor mantelzorgvriendelijke werkgever en we gaan natuurlijk weer mooie Werk&Mantelzorg voornemens van enkele deelnemers aan onze tafelgesprekken inblikken.

Graag tot ziens in Zuid-Holland!

Programma

BAR-organisatie 28 september 2017

 

08.00-10.00u Ridderkerk 

Tafelgesprek in de Buzz met ontbijt

9.30 uur Uitreiking erkenning aan wethouder Tineke Keuzekamp

 

12.00-14.00u Barendrecht

Tafelgesprek in de Buzz met een broodje

13.30u Uitreiking Erkenning mantelzorgvriendelijk werkgever

 

15.00-16.30 Albrandswaard

Tafelgesprek in de Buzz

15.00u Uitreiking erkenning mantelzorgvriendelijk werkgever

De rest van het programma volgt snel…

 

Op de Dag van de Mantelzorg, vrijdag 10 november, gaan we terug naar Den Haag. Tien werkgevers, zijn onder begeleiding van Werk&Mantelzorg adviseur Margreet, aan de slag gegaan met mantelzorgvriendelijk werken. Op de Dag van de Mantelzorg krijgen zij de Erkenning voor Mantelzorgvreindelijke werkgever uitgereikt! 

 

Programma

Den Haag 10 november 2017

Het programma volgt…

 

Op vrijdag 24 februari tekenen 10 Haagse organisaties een Werk&Mantelzorg intentieverklaring. De gemeente Den Haag heeft het voortouw genomen en is inmiddels een belangrijke ambassadeur voor mantelzorgvriendelijk werken. De gemeente geeft 24 februari de contactsleutel door aan 9 Haagse organisaties. Het streven is om op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, de organisaties te mogen onderscheiden met een erkenning!

De deelnemende organisaties die we op 24 februari in de bus mogen ontvangen zijn: Haaglanden Medisch Centrum, Nationale Nederlanden, PEP Den Haag, Xtra, Holland Casino Scheveningen, Woonzorgcentrum Haaglanden, ´s Heerenloo, Florence en De Haagse Hogeschool.

Wat goed dat jullie het voortouw nemen en mantelzorgvriendelijk gaan werken. Wordt Den Haag de eerste mantelzorgvriendelijke stad van Nederland?

Videoboodschap van wethouder Karsten Klein

Hoe meer mensen, hoe meer gesprekken, hoe meer buzz!

Buzz Naar BAR!

Buzz naar BAR!

Op 28 september touren we een dag door de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Druk met het samenstellen van een…

Lees meer
Mooie Dag In Den Haag

Mooie dag in Den Haag

De gemeente Den Haag geeft het goede voorbeeld en gaf vandaag maar liefst 9 Werk&Mantelzorg contactsleutels door aan een gemêleerde…

Lees meer
X