Op donderdag 28 september 2017 bezoekt de Werk&Mantelzorg Buzz on Tour de BAR-gemeenten: Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Het programma en de exacte locatie volgen nog…

Graag tot ziens in zuid-Holland!

 

Op vrijdag 24 februari tekenen 10 Haagse organisaties een Werk&Mantelzorg intentieverklaring. De gemeente Den Haag heeft het voortouw genomen en is inmiddels een belangrijke ambassadeur voor mantelzorgvriendelijk werken. De gemeente geeft 24 februari de contactsleutel door aan 9 Haagse organisaties. Het streven is om op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, de organisaties te mogen onderscheiden met een erkenning!

De deelnemende organisaties die we op 24 februari in de bus mogen ontvangen zijn: Haaglanden Medisch Centrum, Nationale Nederlanden, PEP Den Haag, Xtra, Holland Casino Scheveningen, Woonzorgcentrum Haaglanden, ´s Heerenloo, Florence en De Haagse Hogeschool.

Wat goed dat jullie het voortouw nemen en mantelzorgvriendelijk gaan werken. Wordt Den Haag de eerste mantelzorgvriendelijke stad van Nederland?

Videoboodschap van wethouder Karsten Klein

 

Programma

Den Haag 24 februari 2017

11.00u  welkom in de Buzz

11.30u  ronde tafelgesprek o.a. met wethouder Karsten Klein

12.00u  lunch

 

Op de dag van de Mantelzorg komen we graag terug in Den Haag om ten minste 9 Erkenningen uit te reiken. Wie weet volgen er snel meer werkgevers en mogen we zelfs meer organisaties op 10 november erkennen.

 

Programma

Den Haag 10 november 2017

 

Hoe meer mensen, hoe meer gesprekken, hoe meer buzz!

Mooie Dag In Den Haag

Mooie dag in Den Haag

De gemeente Den Haag geeft het goede voorbeeld en gaf vandaag maar liefst 9 Werk&Mantelzorg contactsleutels door aan een gemêleerde…

Lees meer
X